Logo Family Matters Greta Schepens
Logo gretaschepens
Logo10 Family Matters
Family Matters Greta Schepens brug BM Familie Matters wie

GRETA SCHEPENS, DIT BEN IK

Aangenaam! Ik ben Greta Schepens, een ware natuur- liefhebber uit Drenthe, soms een vreemde vogel, iemand die graag nieuwe paden onderzoekt en zodoende altijd onderweg.

Een Glimp van Mijn Wereld
Als nuchter familiemens ben ik opgegroeid in een banketbakkers-ondernemersgezin, waar de handen uit de mouwen werden gestoken. Mijn roots vormen een belangrijk deel van wie ik ben. Ik trap regelmatig in valkuilen, schrijf met passie over wat me bezighoudt, en geniet actief van het leven. Ik ben gek op muziek, maar kan net zo intens genieten van stilte.
Loyaal en beschouwend, hecht ik veel waarde aan vriendschappen en verbindingen. Samen met mijn man vormen we een gezin met twee volwassen kinderen en onze trouwe metgezel, hond Sam.

Een Gevoelsmens in Hart en Ziel
Als sensitief persoon ben ik geïnteresseerd in de connecties tussen mensen, jong en oud. Ik koester de kleine momenten en geloof in de kracht van oprechte emoties. Mijn nieuwsgierigheid drijft me om te blijven leren en groeien, zowel als individu als in de verbinding met anderen.

Mijn achtergrond:
Mijn pad heeft me geleid tot een brede scholing in diverse disciplines. Mijn reis begon met een brede commerciële opleiding, gevolgd door verdieping in uiteenlopende benaderingen en methodieken zoals ACT, positieve psychologie, RET, systeemtheorie en familie-opstellingen. Daarnaast ben ik opgeleid tot gezinscoach en LVV geaccrediteerd vertrouwenspersoon.

Meedenkend
Met een open-minded stijl werk ik graag samen aan het vinden van antwoorden en mogelijkheden. Ik ben geen gids die vertelt welke weg iemand moet inslaan, maar eerder iemand die even mee loopt en aanmoedigt om een eigen pad te volgen. 

Intervisie en Voortdurende Ontwikkeling
Ik hecht waarde aan voortdurende groei en ontwikkeling. Daarom neem ik regelmatig deel aan intervisie met collega's. Ervaringen delen en van elkaar leren verrijkt mij en mijn dienstverlening voortdurend. 

Altijd onderweg

Een van mijn lijfspreuken, we zijn immers altijd onderweg? Elke dag brengt nieuwe inzichten en mogelijkheden. Samen met anderen bekijken welke opties er zijn geeft mij enorm veel voldoening en jou hopelijk veel inzichten. 

Greta Schepens dit ben ik, vijver
Greta Schepens dit ben ik, zee

Familie-opstellingen

Elke keer weer met open mind en open hart kijken wat zich laat zien in de opstelling. Wat kan dat helpend voor jou zijn! 

Greta Schepens dit ben ik, opstellingspoppetjes

Samen de natuur in

De natuur blijft een bron van inspiratie, wandelen, in stilte of in gesprek, ook dat doe ik graag, alleen of met jou. 

Greta Schepens profielfoto

© 2024 FAMILY MATTERS

Delen

Aanmelden voor nieuwsbrief

Vul je naam en e-mailadres in als je de tweemaandelijkse nieuwsbrief wilt ontvangen. 

Contact

Family Matters
Koeweg 17
8084 PN 't Harde 

06-20533262
info@gretaschepens.nl
www.gretaschepens.nl


Webdesign/webdevelopment:
Birdhouse Solutions