Logo Family Matters Greta Schepens
Logo gretaschepens
Logo10 Family Matters
Family Matters familieopstellingen pagina BM vertrouwen Family Matters kopiëren

Wat en hoe met Familieopstellingen

Ontdek de Kracht van Jouw Plek. Iedereen maakt deel uit van een systeem, bewust of onbewust. Je hebt bijvoorbeeld je eigen plek in je familie, omringd door andere familieleden, zowel levend als overleden. In een familie heeft alles en iedereen een eigen positie. Zelfs als je fysiek ver weg verhuist, blijft jouw plek in de familie bestaan.

Soms leven we echter niet helemaal op onze plek, wat kan leiden tot lastige situaties. We doen dingen die niet bij onze plek horen, vaak zonder dat we ons daar volledig bewust van zijn. Dit kan resulteren in vragen of terugkerende patronen die ons beïnvloeden. Met behulp van een familieopstelling onderzoeken we de dynamiek binnen een gezin. Dit biedt vaak verhelderende inzichten in ons eigen gedrag en dat van anderen.

Hoe werkt een familieopstelling
Of je nu de vraagsteller bent of deelneemt als representant, een familieopstelling biedt een diepgaande kijk op verborgen dynamieken. Als representant sta je in de opstelling om iets of iemand te representeren, wat regelmatig onverwachte inzichten kan opleveren voor degene die de vraag stelt en ook zeker voor de representanten.

Als vraagsteller wordt jouw gezin van herkomst en relevante elementen opgesteld. Het effect van een opstelling is soms direct voelbaar, soms in de weken erna en kan zelfs veel later nog tot nieuwe inzichten leiden.

Waarom familieopstellingen
Diepgaande Inzichten: Ontdek verborgen patronen en dynamieken die van invloed zijn op jouw gedrag en relaties.

Verhelderende Perspectieven: Krijg een nieuwe kijk op jouw plek in de familie en de impact ervan op jouw leven.

Helende Werking: Ervaar de bevrijdende kracht van begrip en erkenning, wat kan leiden tot persoonlijke groei.

Ontdek de kracht van jouw plek en de invloed ervan op jouw leven. Laat je verrassen door de inzichten die zich ontvouwen aan de hand van de dynamiek binnen jouw familie. Doe mee en ontdek de helende kracht van familieopstellingen.

Jouw plek

Alles heeft een eigen plek, wil jij meer inzicht in jouw plek? Het kan zijn dat je een vraag hebt die gaat over jou in relatie tot je werk, je familie, je vrienden. Laten we samen kijken naar wat er zich in een opstelling laat zien. 

Greta Schepens dit ben ik, opstellingspoppetjes

Hoe zien opstellingen eruit?

De opstellingen kunnen 1-op-1 uitgevoerd worden en met gebruikmaking van  representanten. Bij beide vormen ontstaan inzichten. 

Blok 3 Family Matters

Nieuwe inzichten...

Welke vorm van een opstelling je ook kiest, je gaat naar huis met één of meer inzichten en soms ontstaat er ook weken later nog een nieuwe kijk op de situatie.

Blok 4 Familie Matters familieopstellingen Blok 4 Familie Matters familieopstellingen telefoon
 'Ik ben er voor jou, en ik luister'

© 2024 FAMILY MATTERS

Delen

Aanmelden voor nieuwsbrief

Vul je naam en e-mailadres in als je de tweemaandelijkse nieuwsbrief wilt ontvangen. 

Contact

Family Matters
Koeweg 17
8084 PN 't Harde 
06-20533262
info@gretaschepens.nl
www.gretaschepens.nlWebdesign/webdevelopment:
Birdhouse Solutions