Logo Family Matters Greta Schepens
Logo gretaschepens
Logo10 Family Matters
Wat doet Family Matters BM wie Family Matters

WAT DOET FAMILY MATTERS

Als Professioneel Luisteraar heb ik twee rollen:
- Extern Vertrouwenspersoon en 
- Familieopsteller.
Bij beide rollen staat luisteren en waarnemen centraal zodat jij bij jouw inzichten kunt komen. En dat is nou precies mijn 'ding'.

Kennismaking aan de Keukentafel
Ik nodig je graag uit voor een kennismakingsgesprek, dat net zo goed online als aan mijn fysieke Keukentafel kan plaatsvinden. De Keukentafel, expres met hoofdletter omdat daar veelal het gesprek begint, het gesprek over je dilemma, je verlangen of je frustratie. Of je nu ongewenst gedrag wilt melden, vertegenwoordiger bent van een organisatie of iemand bent met een opstellingsvraag, deze informele setting bevordert openheid en vertrouwen. Tijdens een eerste gesprek bespreken we daar hoe ik jou in jouw situatie kan helpen. 

Samenwerkingen
In mijn werk geloof ik sterk in samenwerken en het bundelen van diverse expertises om jou de best mogelijke ondersteuning te bieden. Samenwerken met collega's opent de deur naar een breder scala aan mogelijkheden. Ik werk bijvoorbeeld samen op het gebied van:
- Trainingen en workshops;
- Specifieke kennisgebieden.

Hierbij zoek ik naar expertise op diverse
gebieden, waaronder bijvoorbeeld AD(H)D, hypnotherapie, EMDR, orthopedagogiek en meer. Deze brede waaier aan kennis stelt mij in staat om een holistische benadering te bieden die rekening houdt met verschillende aspecten van jouw welzijn.
Lees meer over mijn werkzaamheden via de links in een van onderstaande blokken...... 

Vertrouwenspersoon

Als Extern Vertrouwenspersoon werk ik aan het welzijn van medewerkers op de werkplek. Benieuwd wat dat inhoudt?.......

Familieopstellingen

Als Familieopsteller werk ik aan inzicht in de dynamieken in families en organisaties die op het blote oog niet direct zichtbaar zijn.
  

Coffee-to-go

Wil je kennismaken, stap dan eens in voor een coffee-to-go. Ik haal je op en breng je thuis, onderweg krijg je de beste inzichten .

© 2024 FAMILY MATTERS

Delen

Aanmelden voor nieuwsbrief

Vul je naam en e-mailadres in als je de tweemaandelijkse nieuwsbrief wilt ontvangen. 

Contact

Family Matters
Koeweg 17
8084 PN 't Harde 
06-20533262
info@gretaschepens.nl
www.gretaschepens.nlWebdesign/webdevelopment:
Birdhouse Solutions